De ruïne in Mongiovino
Lombo, de ruïne die mijn hart veroverde

Lombo (6): de ruïne die mijn hart veroverde

van Albert Van der Wee in In de spots

Als alles mee zit kunnen mijn vrouw en ik binnen afzienbare tijd verhuizen. Verhuizen naar una casa colonica in Umbrië. Hier lees je het hoe en het waarom we in Umbrië [lees verder]
Iconische Italiaanse auto’s

Iconische Italiaanse auto’s: Lamborghini Miura

van Wim Cerstiaens in In de spots

  In deze reeks belichten we telkens een model dat in de geschiedenis van de (Italiaanse) auto een belangrijke rol heeft gespeeld, zij  het door zijn techniek, styling, populariteit of andere reden. [lees verder]

Campionissimi

Campionissimi: Costante Girardengo

van Dirk Michiels in In de spots

In deze reeks stellen we de allergrootste campionissimi uit het Italiaanse wielrennen aan jullie voor. Italië speelde al van in de beginjaren een vooraanstaande rol in het internationale wielrennen. Het land bracht tal van de [lees verder]
Wist je dat…

Wist je dat – lo sapevate? 16: I Tifosi

van Gretel Goessens in In de spots

In deze reeks belichten we allerlei weetjes, eigenaardigheden en opmerkelijke zaken uit het Italiaanse leven en geschiedenis.   Tifosi zijn fans van een bepaald sportteam die bekend staan om hun enthousiaste steun, vooral die van [lees verder]

Italofan? Sluit GRATIS aan bij onze comunità!

Taste Italy’s partners

Zoek op kaart

Volg ons op Facebook

Cibo italiano

Wijn per regio

Buonissimo appetito

Italiaanse druivenrassen

In italiano

Cibo Italiano (28): Piadina

Gastronomia
23 september 2023
In deze reeks laten we ons licht schijnen op de Italiaanse gastronomie, meer bepaald op typische ingrediënten, streekproducten en voedingswaren die zo eigen zijn aan de rijke Italiaanse keuken. Romagna: [lees verder]

Cibo Italiano (16): Il limone di Amalfi

Gastronomia
3 juni 2023
In deze reeks laten we ons licht schijnen op de Italiaanse gastronomie, meer bepaald op typische ingrediënten, streekproducten en voedingswaren die zo eigen zijn aan de rijke Italiaanse keuken. Il [lees verder]

Cibo Italiano (23): Parmigiano Reggiano

Gastronomia
12 augustus 2023
In deze reeks laten we ons licht schijnen op de Italiaanse gastronomie, meer bepaald op typische ingrediënten, streekproducten en voedingswaren die zo eigen zijn aan de rijke Italiaanse keuken. Parmigiano [lees verder]

Taste-Italy.be maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan" om de surfervaring te verbeteren. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten